mlm start winst

Afdrukken

VI - De Uitdaging

Geschreven door Tom Lassing. Gepost in Nieuwe aanbieders

Afslanken en de nodige kilo's verliezen is niet altijd even makkelijk. Je hebt de juiste producten nodig EN de juiste motivatie. VI kan je helpen die motivatie 'samen' te vinden. Zo kan je samen met gelijkgestemden werken aan je gezondheid. Wel zo leuk. De zakelijke kans is er in verschillende vormen. Zo kan je het programma in feite gratis volgen door drie anderen te vinden die het gaan doen. Of je pakt het nog grootser aan... Kijk hier voor meer informatie.

Afdrukken

OptieAlert

Geschreven door Tom Lassing. Gepost in Nieuwe aanbieders

Sinds eind 2013 is een al bestaande Optietip Service overgegaan op MLM als basis voor de werving van nieuwe leden. Optiealert is een initiatief van Harm van Wijk. Hij constateerde dat zijn goedlopende service maar weinig klanten wist te trekken. Door MLM in te zetten hoopte hij meer momentum te kunnen genereren. Dat had hij heel goed gezien, want in een maand tijd wist hij 1000 abonnees aan zich te binden. Het succes is dus overduidelijk.

Wat er nu wel bij sommige nieuwe abonnees onderbelicht raakt, is dat het een prachtige onderliggende optietipservice is. Veel nieuwe abonnees zijn slechts abonnee omdat ze de verdienkansen van MLM zien en daarbij vergeten dat het wel om de onderliggende optietipservice gaat. Persoonlijk vind ik dat haal jammer, want daarmee wordt MLM belangrijker dan de service er achter en dat kan toch nooit de bedoeling zijn. Kijkt u hier voor meer informatie over deze service.

Afdrukken

Nieuwe aanbieders

Geschreven door Tom Lassing. Gepost in Nieuwe aanbieders

Hoewel het Canadese bedrijf Lifestyles al meer dan twintig jaar in Nederland actief is, is het na 2002, door vertrek van de meeste actieve en grootste distributeur naar het buitenland, helemaal terug gevallen. De organisatie hing achteraf bezien veel te veel op één actieve persoon.

Er wordt nu een herstart gemaakt en vanuit Best (Bij Eindhoven) wordt nu weer een nieuwe verkooporganisatie opgebouwd. Meer informatie vindt je hier.